Tjänster

Mina tjänster

IEDUO Event & Bröllop

Tillsammans med min duo ”Ieduo” underhåller vi ofta på bröllop och event. Repertoaren är bred och består av cafélounge/disco/svenskt/rock/pop/soul/jazz och radiohits. Våra styrkor är att vi är lyhörda för kundens musiksmak, duktiga med live-publik och ta önskelåtar på plats. Vi älskar att få upp folk till dans, allsång, improvisation och spex! Tack vare percussion, sångstämmor, stompbox och loop-pedal på gitarren så får vi ett stort och brett sound trots att vi bara är två personer! Allt är möjligt och vi ger gärna förslag på tidigare upplägg.

Olika typer av upplägg

FÖRETAG

  • Förminglet  Levande musik vid gästernas ankomst (30 – 45 min)
  • Middagsittning Levande musik under middagen (3 x 30 min eller 2 x 45 min)
  • Popquiz  Med korad vinnare, utdelning av årets medarbetare, årets säljare eller liknande (ca 45-60 min)
  • Pop-ups Allsång, nubbevisor, födelsedagssång, livekaraoke (någon vill sjunga en låt med uppbackning av oss eller göra ett spex). Trådlös mikrofon finns att tillgå.
  • Party Två längre set med uptempo-musik för att dra igång dansgolvet! Oftast startar detta direkt efter middagssittningen (2 x 50 min, med 10-15 min paus)

Vi har alltid med oss spellistor för musik i bakgrunden eller för att höja stämningen, när vi har paus mellan våra set. Vid större tillställning (över 300 personer) hyr vi in extern ljudfirma.

VIGSEL, DOP & BEGRAVNING

Vi hjälps åt att hitta de låtarna som ligger er närmast hjärtat och planera det perfekta upplägget för er tillställning. 

BRÖLLOP

Tillsammans med blivande brudparet planerar vi och anpassar dagen helt enligt era önskemål! Målet för oss är att ni efter planeringen ska kunna slappna av och låta oss sköta resten så att ni kan njuta fullt ut av er stora dag!

Exempel på tidigare upplägg:

  • Vigseln Era önskelåtar (ca 2-3 st) med sång & Gitarr (framförs i kyrkan eller annan vigsel plats)
  • Brudskålen Levande musik vid brudparets ankomst till brudskålen (ca 1 x 45 min eller 2 x 45 min)  
  • Middagen Framförande av samma låtar som vid vigseln. Kanske någon gäst som önskar framföra något med ackompanjemang (sång eller spex) alternativt att vi spelar levande musik i bakgrunden (ca 2 x 30 min)
  • Brudvalsen / Festen Vi kan framföra eran brudvals med levande eller inspelad musik. Därefter börjar festen och vi drar igång dansgolvet (ca 2 x 45 min med kort paus)! Därefter kan vi spela partymusik via Spotify resten av kvällen tills småtimmarna (utan paus) alternativt baka in en DJ i priset.

Kontakta mig mer än gärna och berätta hur du önskar ha din underhållning så skräddarsyr vi priset tillsammans. Det viktigaste för mig är att ni blir nöjda med underhållningen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.