Recensioner

5/5

Mina nöjda kunder

Vi använde oss av Istria på vårt bröllop och hade valt ut två personliga sånger som vi önskade att hon skulle sjunga i kyrkan …och som hon gjorde det!!! Hon hade övat och sjöng dem på ett så otroligt vackert sätt att de var omöjligt att inte fälla en tår! Vi rekommenderar henne till alla som önskar uppleva vacker sång på sitt bröllop! 
– Cissi Janssen

Istria sjöng på vår sons dop och det var en riktig fullträff från början till slut! Istria är både en fantastisk sångerska och en fantastisk person att ha att göra med. Lyhörd för vad vi ville ha, proffsig och med en enorm utstrålning och förmåga att sprida glädje omkring sig. Vi var oerhört nöjda och kan varmt rekommendera Istria! 
– Jenny & Klas

 Vi fick nys om Emil och Istria via en rekommendation på Facebook då vi efterlyste ett band som kunde spela på vårt bröllop. Redan från första kontakt kändes det helt rätt och man märker att dom brinner för det dom gör och att engagemanget är stort.  Vår dag förgylldes med underbar musik som passade alla åldrar och det var aldrig tomt på dansgolvet. Det var verkligen en stor bidragande faktor till att festen blev en lyckad kväll som vi alltid kommer minnas och värt varenda krona.  Vi rekommenderar Emil och Istria till alla. Oavsett om det skulle vara en mindre eller större tillställning kommer dom se till att det blir en kväll att minnas.

– Gabriel & Sophie Eriksson

Jag känner (till) Istria genom en gemensam vän, och när jag och min man skulle hitta någon som kunde sjunga ett par låtar på vår bröllopsfest tänkte jag direkt på Istria. Jag visade en video på ett framträdande för min man och han fattade direkt, tyckte hon var svinbra! Vi utmanade med låtarna ”747” av Kent och ”Lets stay together” av Al Green, som Istria lärde in både på gitarr och sång och levererade klockrent! Jordens finaste inslag och inte ett öga torrt. Tack snälla!
– Hannah & Emil Schwartz

”Fick Istria med de varmaste rekommendationerna från en vän och från första samtalet till uppföljningen efteråt har min upplevelse varit fantastisk. Utan att ha förberett Istria och Martin med önskemål om musik, skapade de en oförglömlig kväll för min sambos 40:e födelsedag!

Stort tack Istria och Martin, ni får mina varmaste rekommendationer”

– Dennis Lindström
 
Stort tack Istria för att just Du ville sjunga våra låtar i kyrkan. Att få höra ”Bäst” och ”Vi mot världen” framförda av dig var genuint, vackert och väldigt känslosamt. Våra förväntningar blev mer än uppfyllda av ditt framträdande och du höjde definitivt våran dag. Inte ett öga torrt! 
 
– Linda & Helmer
Jag har jobbat med event i över tio år detta gör att jag vet vikten av en bra underleverantör i allt från matleverans till underhållning.
De flertalet gånger jag bokat Istria o Emil har jag alltid varit nöjd.
Om det så är ett känslosamt och vackert bröllop, skön bakgrundsmusik till ett boksläpp eller ett stort företagsevent med drag på dansgolvet – dessa levererar alltid. Emil som ett underbarn på instrument och Istrias alltid träffsäkra kontakt med gästerna går inte att slå.
Jag sätter sällan mitt namn bakom en rekommendation men Istria och Emil ger jag mina varmaste rekommendationer till alla er som önskar ett lyckat event.
 – Anneli Ivarsson, eventansvarig på Kosta Boda Art Hotel
 
Jag har anlitat Istria och Emil vid flera tillfällen, både för stora (tex gig på julfest för PostNord TEAM City) evenemang och mindre (tex Privat gig vid vår 50-års fest). Alla olika ”gigs” har varit så härliga, dom ger dig vad du beställer och är super proffsiga och flexibla för att hitta ett ”WIN/WIN” upplägg. Jag rekommenderar dom varmt och kommer själv att anlita dom igen när det blir dags för fest, stort eller litet evenemang.
– Anna-Karin Olsson, produktionschef PostNord, Stockholm City/Fridhemsgatan
 

”Vi hade inte kunnat drömma om en bättre stämning än den som Istria och Emil levererade i kyrkan på vårt bröllop. Vi önskade oss en unik låt baserat på vårt 9-åriga förhållande där Istria och Emil lyckades förverkliga det genom en text som började med hur vi träffades och tog oss till dit vi var idag. De gjorde det men en underbar soul-stämning som fick gästerna att både skratta till, men som också gjorde gästerna känslosamma och berörda. Vi fick otroligt mycket beröm för Istria och Emils framträdande i kyrkan och vi kan starkt rekommendera dem. De är både professionella och härliga att ha att göra med.”

– Andreia & Emil Swahn

Istria & Emil är riktiga proffs att ha och göra med! Under hela processen hade vi bra och lätt kommunikation och de hade direkt en förståelse för kunden. Under framträdandena var det all in från början till slut och dem gav 200%! Kommer definitivt boka igen! 

– Sandra Molnár, byråchef Momento Event

 
WOW säger jag bara, Jag fick detta härliga gäng som en överraskning på min födelsedagsfest och det har nog aldrig blivit så lyckat någonsin. Det var fullt ös från första ton och allsång och dans hela kvällen. Enormt kompetenta med musik för alla åldrar och umgänge. Öppna för önskemål och jag fick dessutom joina dom på scenen och sjunga en favoritlåt! Jag rekommenderar verkligen dessa fantastiska människor och kommer helt klart boka de igen på nästa fest!
– Louise Gustavsson, födelsedagsbarnet.
 

Vi anlitade Istria & Emil för vår personalfest för ca 160 gäster, de var oerhört tillmötesgående och arrangerade mingelmusik till fördrink, spelade mycket professionell live-karaoke, där de både tog in önskemål som förberedes i förväg samt kompade spontan sång från personalgruppen. Till detta uppträde de med perfekt anpassad musik som skapade en utmärkt feststämning från början till slut. En helkväll där Istria & Emil var de klart starkast lysande stjärnorna! Vår personal pratar fortfarande om denna fest och önskar en repris.

– Pontus Westberg, biträdande rektor på Årstaskolan

Fantastiskt sångröst och ett otroligt proffsigt bemötande!
Kunde inte bett om en bättre sångerska till vår sons dop.
 
– Mimmi Karlström
 

Vi på XXL har haft IEDUO som underhållning på Varuhuschefsmöte och Galakväll. Vi fick extremt bra service och flexibilitet före under och efter evenemanget. Istria är inte bara väldigt bra på att sjunga, hon har även bra koll på vad vi som kund behöver och anpassar repertoaren efter publik, stämning och andra behov. Vi vill gärna rekommendera dig som vill ha rolig och kvalitativ underhållning att använda IEDUO.

Magnus Feldt- HR chef XXL – Sverige
Vilken dag, vilken fest! Ett 60-årsfirande i musikens tecken och det var absolut meningen att vi skulle stöta samman. Vilken härlig tjej, med en röst av guld sjöng du i vår älskade trädgård, ljuva toner vi sent ska glömma, fortsatt lycka till på din musikaliska resa! Tusen tack för sång & musik och din härliga närvaro o energi, vilka proffs!  Till och  med grannarna kom och tackade för härlig musik!
 
– Ewa Califf
 
Istria & Emil, Ieduo, har många gånger underhållit Sundbybergarna vid såväl stora som små evenemang i stadskärnan. De är alltid lika populära bland ut besökarna som älskar deras förmåga att improvisera och anpassa sig till önskemål. Dessutom är de alltid enormt proffsiga och oavsett väder (Sundbyberg är ett utomhuscentrum) så kör de alltid ”ända in i kaklet” och sprider glädje och energi. Jag rekommenderar dem å det varmaste till vilken tillställning som helst.
– Lena Wahlgren, eventkonsult, Sundbyberg 

Fem stjärnor av fem. Efter att ha bokat in Istria & Emil för underhållning till ett utav våra event så blev det direkt vårt första handsval för alla kommande event. Vi har nu vid flertal tillfällen bokat in Istria & Emil för underhållning på våra event då vi är extremt nöjda, inte bara med underhållningen utan även koordinering och planering innan vilket är av enorm vikt för oss att slippa fundera på i all övrig koordinering. Dom är noga med detaljer och att anpassa sig utifrån Tema, atmosfär och publik och flexibla på plats när/om det behövs. Vi rekommenderar starkt Istria & Emil för både mindre och större event då ni får högklassig underhållning med det där lilla extra.

Isabelle Söderberg, Intel Site & Marketing Event Coordinator

We asked Istria & Emil to perform at our wedding. It was a mix of mingle music, dinner music and then, of course, dance & party music. 

We really enjoyed working with Istria & Emil. Who knew that two people could make you feel like a full on 10pc band was playing all night??? They are so powerful and really know how to create a party atmosphere as well as do the perfect music for a dinner setting. 

It was all very professional, and the most important thing the music was GREAT! Both me and my newlywed wife loved it, as did all of the guests who sent us so many compliments about them. 

Their music was varied and something for everyone. We danced all night to them and they made us feel like the day would never end.

Before the day we planned the different times they were going to play and it all went seamlessly. They were very flexible when the weather was uncertain and ended up setting up two different sets so they could play for us whether there was rain or not. 

We highly recommend Istria and Emil for any event or celebration. They were fantastic and we are just hoping we have another occasion which they can perform at again!

Josephine & Petter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.